Tel: +40.757.228.760 Email: office[at]entrecon.ro

Blog

/
03mart.2014

Cazierul judiciar pentru asociati de cetatenie straina

  • By AndreiE
  • 7 Etichete
  • 0 Comments

Dupa infiintarea unei societati cu raspundere limitata si eliberarea de la Registrul Comertului a documentelor de constituire, obiectul de activitate al acestei firme poate insemna necesitatea inregistrarii in scopuri de TVA prin optiune, precum si a inregistrarii in Registrul Operatorilor Intracomunitari – prescurtat ROI (in cazul achizitiilor din Uniunea Europeana).

 

Dupa efectuarea controlului de TVA si eliberarea certificatului de inregistrare in scopuri de TVA, se intocmeste Dosarul de inregistrare in ROI care se va depune la Administratia Financiara de care tine societatea. Printre declaratii, acte de constituire, certificat constatator emis recent de Registrul Comertului si alte documente, mai sunt necesare caziere judiciare care sa ateste ca persoanele cu functie de asociati si/sau administrator din firma nu au antecedente penale.

 

In cazul persoanelor de cetatenie straina care sunt asociati/administratori intr-o firma romaneasca, pentru dosarul de obtinere cazier judiciar cu care se merge la Politia Romana, se intocmeste o procura notariala in limba nativa a respectivelor persoane. Aceasta procura este apoi tradusa de un traducator autorizat din Romania si autentificata de un notar roman. Cu dosarul complet se merge la Autoritatile Romane si se elibereaza certificatul de cazier judiciar pe loc.

Model cerere cazier judiciar

COMMENTS